Service de garde

Service de garde

Tijdens de normale openingstijden is de garde-apotheek de beschikking van de patiënt over een dringende verordening en de datum van de dag.
De regels in het leven, als u zich in een apotheek van de garde bevindt (en de hors des heures d'ouverture normales, la nuit, le dimanche of un your férié), zijn de volgende dingen:

  • Als u een recept van een arts (of een tandarts of een wijze vrouw) heeft, hoeft u geen supplement van de garde te betalen. Als uw recept met een rembours-medicijn wordt behandeld, ontvangt de apotheek een verzekeringspremie in .
  • Als u een doktersvoorschrift heeft (of een tandarts of een wijze vrouw) en u altijd een geneesmiddel in de vrije levenssfeer of een ander product van de gezondheidszorg in de apotheek, de apotheek wilt bewaren Als u een aanvulling op de garde eist, kunt u de berg niet repareren. Het is niet zo dat het raisonnabel is en het zichtbaar is dat de manière zichtbaar is.

Bref, als u een aanvulling betaalt tijdens de garde, is het leven van verschillende soorten niet-urgente zaken. De garde-apotheken zijn van plan om dringende medicijnen te gebruiken en de hele tijd te duren. En als u uw product of service aanprijst, kunt u uw apotheek ook de hele normale oude dag gebruiken. Ik wil een dienst bewijzen.

Le service de garde est affiché chez chaque pharmacien qui en fait partie.
Grâce à l’outil de recherche sur www.pharmacie.be, vous pouvez facilement et très rapidement trouver une pharmacie de garde dans votre quartier.

Pour des raisons de sécurité, le soir ou durant la nuit, il se peut que vous soyez servi via une trappe prévue à cet effet.

Quand faire appel au pharmacie de garde?


Merci pour votre compréhension.